Zitten is het nieuwe roken, horen we steeds vaker.

Het is overal in het nieuws. We bewegen te weinig. Bewegen verlaagt de risico’s op o.a. depressie, diabetes2, osteoporose, hart- en vaatziekten. Ook heeft bewegen een gunstig effect op bijvoorbeeld botdichtheid, spier- en vetpercentage en bloeddruk. Door de aanmaak van dopamine en endorfine (het blijheids- of gelukshormoon) tijdens het bewegen heeft dit ook nog eens een gunstig effect op onze gemoedstoestand.

Maar wat als je moeite hebt met bewegen?

Onze studio biedt als enige in Zoetermeer een unieke manier van bewegen. D.m.v. elektromotorisch aangedreven banken (bekend van Slender You) en onze bewegingsstoelen kan men van onbelast tot belast bewegen. Door de automatisch bewegende banken en stoelen is het risico op blessures nagenoeg nihil. Ideaal voor mensen met een bewegingsbeperking (denk aan reuma, fibromyalgie, artrose) en diegenen die niet naar een sportschool willen of kunnen. Ook voor personen die uitbehandeld zijn bij een fysiotherapeut/specialist biedt onze bewegingsstudio de mogelijkheid om verantwoord te blijven bewegen. In onze kleinschalige en gezellige studio staan persoonlijke aandacht en begeleiding voorop. Wij vinden het belangrijk een programma op te stellen afgestemd op de individuele wensen van de klant.

Aanmelden kan tot 1 december 2018

KOM IN BEWEGING!

Stel het niet langer uit en ervaar dat bewegen ook voor u beslist mogelijk is! Bel of kom langs voor het maken van een afspraak.